укр
Доданий блок "Футер" у наш онлайн-конструктор — перевірити домен на зайнятість, безкоштовний хостинг з конструктором сайтів
18.06.2019

Алгоритм використання всього комплексу послуг на нашому сервісі можна представити у вигляді такого послідовного ланцюжку: перейти на сайт нашого інтернет-ресурсу, перевірити домен на зайнятість, зареєструвати ексклюзивний вільний домен, використовувати безкоштовний хостинг з конструктором сайтів.

Наповнення сайту в форматі Landing Page - це використання стандартних блоків. Це і шапка сайту, і фотогалерея, і блок з перерахуванням переваг товару чи послуги. Фінальним блоком односторінкового сайту часто є так званий підвал сайту, або як його ще називають футер сайту. Найчастіше цей блок містить контактну інформацію, інформацію про право власності, посилання на сторінки та групи соціальних мереж.

Як відомо, наш онлайн-конструктор розвивається та постійно розширює свій функціонал! І вже сьогодні хочемо порадувати вас та повідомити новину про додавання ще однієї можливості - тепер можна додати новий вид блоку під назвою «футер».

Блок «футер» додається за аналогічним принципом, як і всі інші блоки в нашому конструкторі. В налаштуваннях блоку можна прописати посилання на основні соціальні мережі, розмістити потрібне наповнення в текстовому редакторі, замінити фонове зображення, або надати блоку потрібний фоновий колір.

Так як футер сайту знаходиться в самому низу, не варто недооцінювати його значення і не приділяти увагу його якісному наповненню. За можливостю розміщуйте даний блок на своєму сайті в обов'язковому порядку.

Незабаром в наш конструктор сайтів буде додано й інші блоки. Слідкуйте за новинами на нашому ресурсі, і ви будете в курсі всіх нововведень нашого онлайн-конструктору сайту!

перевірити домен на зайнятість, безкоштовний хостинг з конструктором сайтів

Як перевірити домен на зайнятість, зареєструвати ім'я для сайту:

Вгору