укр
Розроблено систему оповіщення наших клієнтів — домени, конструктор сайтів України
06.06.2019

Нинішнє покоління інтернет користувачів полюбляє, коли використання конкретного сервісу не викликає ускладнень та додаткових питань. Також важливо щоб сервіс включав в себе систему оповіщень, щоб корисна або важлива інформація ні в якому разі не залишилася непоміченою.

Ми на фініші хочемо розробити такий продукт, щоб клієнти з упевненістю могли радити наші послуги своїм друзям та знайомим. Тому навіть така дрібниця як відсутність або наявність системи оповіщення, дуже сильно впливає на комплексну думку про наш ресурс.

Виходячи з цього, наш технічний відділ розробив систему оповіщення, яка вже з сьогоднішнього дня покликана підвищити рівень комфорту використання нашого сервісу. Система оповіщення в особі нашого ресурсу має вигляд електронних листів, які будуть приходити на адресу електронної пошти клієнта, яку він вказував при реєстрації доменного імені.

На етапі реєстрації домену на пошту клієнта відразу приходять листи з такою корисною інформацією:

  • Пароль для входу в особистий кабінет, що зручно в разі його втрати;
  • Лист про формування рахунку, з якого можна відразу перейти в систему оплати доменного імені;
  • Пропозиція скористатися послугою наших фахівців для створення вашого сайту в онлайн-конструкторі OF.ua.

При закінченні пробного періоду (7 днів) буде приходити лист-повідомлення про закінчення цього відрізка часу з пропозицією оплатити обране доменне ім'я на рік. Якщо ваші домени вже проплачені на рік, то аналогічні листи з пропозицією продовжити реєстрацію приходять за місяць до закінчення періоду.

Якщо Вам потрібно зареєструвати ексклюзивні домени, плюс мати можливість використовувати зручний конструктор сайтів (Україна), то послуги нашого сервісу підійдуть Вам ідеально!

домени, конструктор сайтів України

Інтернет-сервіс OF.ua - ексклюзивні домени, безкоштовний конструктор сайтів:

Вгору