укр
Запуск роботи інтернет-сервісу OF.ua — перевірка домену та створити сайт
03.05.2016

Сучасне покоління інтернет-користувачів стало більше цінувати час! З розвитком сучасних технологій, люди хочуть менше витрачати свій час на дії, які можу бути автоматизовані. Ця особливість стосується і тих Інтернет користувачів, які задумалися розвивати свій бренд в глобальній мережі Інтернет або просто створити сайт.

Ми, в особі команди інтернет-сервісу OF.ua, дотримуємося аналогічної думки. Тому свого часу зародилася відмінна ідея створити такий інтернет-сервіс, на якому всі бажаючі за лічені хвилини можуть не тільки зареєструвати вільне доменне ім'я, але і створити сайт використовуючи зручний інструментарій (онлайн-конструктор).

І ось такий час настав! З сьогоднішнього дня ми офіційно запускаємо в роботу наше дітище - Інтернет-сервіс https://of.ua/. Перейшовши на головну сторінку нашого сайту, Ви побачите форму з одним порожнім полем. Це перевірка домену на його зайнятість. Як відомо неможливо зареєструвати домен, який вже використовує інший користувач, тому перевірка домену - це один з перших кроків на шляху створення вашого майбутнього веб-сайту.

Ми надаємо можливість зареєструвати ексклюзивний домен в 5-ти приватних доменних зонах: of.ua, ot.ua, pri.ua, vid.ua, ws.ua. І так як наш інтернет-сервіс тільки почав функціонувати, більшість найпривабливіших імен ще вільні.

Тому радимо всім відвідувачам якомога швидше користуватися нашим Інтернет-сервісом! Перевірка домену, реєстрація вільного ексклюзивного доменного імені, можливість створити сайт в нашому онлайн конструкторі - всі ці послуги будуть надані всім нашим клієнтам за саму лояльну вартість.

перевірка домену, створити сайт

Купити домен, ім'я для сайту:

Вгору