укр
З'явилася можливість створювати різні мовні версії сайту — підібрати доменне ім'я, створити сайт самостійно
26.06.2019

Якщо ви загорілися бажанням створити сайт самостійно, то ви повинні не тільки розуміти, як ефективно підібрати доменне ім'я, але і якими характеристиками повинен володіти дійсно якісний Інтернет продукт.

В епоху розширеної географії реалізації продукту, багатомовність сайту є ефективним інструментом додаткових продажів. Багатомовність сайту - це наявність декількох мовних версій. На українському ринку інтернет послуг сайти найчастіше представлені російською, українською та англійською мовою, але не рідкісні випадки, коли можна зустріти й інші мовні версії сайту.

З сьогоднішнього дня в нашому онлайн-конструкторі була додана можливість додавати і наповнювати інші мовні версії сайту. Зокрема, можна додати такі версії: українську, російську, англійську, німецьку, французьку, італійську, іспанську, польську.

Щоб додати будь-яку з вищевказаних мовних версій на свій сайт, потрібно в редакторі сайту перейти за посиланням «настройки» і в першій характеристиці «виберіть мову» галочками відзначити необхідні варіанти. Далі в правому верхньому куті з'являться мовні перемикачі. Переходячи на потрібну версію для наповнення і при додаванні будь-якого блоку для неї, не забувайте в настройках блоку відразу вказувати мовну версію даного блоку. Мовна версія блоку вказується зі списку в першому полі його налаштувань.

Кожне розширення інструментарію в нашому онлайн-конструкторі дає можливість створити сайт самостійно швидше, ефективніше, з більш розширеними можливостями! Користуйтеся послугами нашого сервісу, де підібрати доменне ім'я і створити сайт в онлайн-конструкторі можна на кращих умовах.

підібрати доменне ім'я, створити сайт самостійно

Як змінити та додати іншу мовну версію сайту в онлайн-конструкторі OF.ua:

Вгору