укр
Доданий блок "Фотогалерея" у наш онлайн-конструктор — купити домен дешево Україна, створити сайт безкоштовно Україна
24.05.2019

Ще до недавніх пір на нашому інтернет майданчику можна було тільки зареєструвати та купити домен дешево (Україна), але недавно функціонал нашого ресурсу значно розширився, і наразі кожен бажаючий, хто зареєстрував домен на нашому майданчику, в подарунок отримує можливість створити сайт безкоштовно (Україна) в нашому онлайн-конструкторі.

Наш конструктор сайтів і далі розширює свої горизонти, і вже сьогодні в його функціонал додана можливість розміщувати блок, який є одним з найбільш важливих в структурі успішного сайту - це блок «Фотогалерея».

Візуалізувати товар або послугу на своєму сайті вкрай важливо! Нерідко саме після перегляду фотографій, потенційні клієнти і роблять вибір на користь покупки товару або послуги.

Щоб додати блок «Фотогалерея» на ваш сайт, потрібно в конструкторі натиснути на кнопку «+ Додати блок» і зі списку варіантів вибрати однойменний блок. В налаштуваннях даного блоку ви зможете надати фотогалереї бажаний вид.

Самі фотографії можна виводити на сайт в 3-х варіаціях:

  • відображати мініатюри всіх фотографій, при натисканні на які, з'являється збільшена фотографія;
  • фотографії розмістити у вигляді слайдера, де кожен слайд - це окрема фотографія, яка також збільшується при натисканні;
  • фотографії розмістити у вигляді слайдера, але на одному слайді відображається не одна фотографія, а три, які також аналогічно збільшуються.

Якщо у вас є необхідність купити домен дешево (Україна) і створити сайт безкоштовно (Україна), то використовуйте наш інтернет-сервіс, функціонал якого постійно розвивається!

купити домен дешево Україна, створити сайт безкоштовно Україна

Як зареєструвати та купити доменне ім'я для сайту:

Вгору