укр
Доданий блок "Шапка сайту" у наш онлайн-конструктор — як вибрати домен, як створити свій сайт
22.05.2019

Інтернет-сервіс OF.ua надає можливість не тільки реєструвати красиві домени, але і можливість створити свій власний сайт. Тому спочатку радимо всім ознайомиться з корисною інформацією та рекомендаціями як вибрати домен та як створити свій сайт.

Наш онлайн-конструктор дає можливість створити сайт у вигляді Landing Page. На сьогоднішній день сайти такого формату мають найбільшу віддачу, та й простота їх створення дає зрозуміти, чому більшість користувачів зупиняють свій вибір саме на форматі односторінкового сайту.

Структура інформації на односторінкових сайтах представлена у вигляді блоків, які акумулюють в собі певний контент. Найчастіше односторінкові сайти мають в наявність такі блоки: шапка сайту, інформація про товар та послуги, фотогалерея, відгуки, контактна інформація, інформація про партнерів, підвал (футер сайту) та інші блоки.

При плануванні структури вашого сайту рекомендуємо першим блоком розміщувати саме шапку сайту. У нашому онлайн-конструкторі такий блок так і називається - «Шапка сайту». При додаванні цього блоку, він буде доданий на ваш сайт із заповненою шаблонною інформацією. Цю інформацію слід замінити на свою. Рекомендуємо в шапці сайту в обов'язковому порядку вказувати назву вашої компанії або вашого товару, ваші контактні дані, та при наявності розмістити логотип вашої компанії або торгової марки.

Як додавати будь-який з блоків в нашому конструкторі можна побачити в розділі «FAQ» нашого сайту. У цьому розділі зібрана корисна інформація, яка допомагає нашим клієнтам знайти відповідь на питання: як вибрати домен, як його зареєструвати, як створити свій сайт в нашому конструкторі, та на багато інших питань.

як вибрати домен, як створити свій сайт

Як додати новий блок на сайт в нашому онлайн-конструкторі:

Вгору