укр
Доданий блок "Текст" у наш онлайн-конструктор — перевірка домену на зайнятість, створення сайту самому
13.06.2019

Функціонал нашого онлайн-конструктора постійно розширюється! З сьогоднішнього дня чергове нововведення стосується додавання нового блоку «Текст», який покликаний спростити розміщення текстового контенту на вашому сайті.

Блок «Текст» має найпростішу структуру, але наявність текстового редактора в ньому, дозволяє форматувати текстове наповнення під свої потреби. Даний блок найчастіше використовується для розміщення докладного опису товару або послуги, для надання розширеної інформації про компанію, про гарантійні зобов'язання, та іншої важливої інформації для відвідувачів веб-сайту.

Щоб розмістити цей блок на своєму сайті, потрібно виконати такі дії: зайти в редактор сайту, у верхній його частині натиснути на посилання «Додати блок» та вибрати блок «Текст». За замовчуванням цей блок, як і будь-який інший блок, буде розміщений внизу вашого сайту. Якщо ж є необхідність його розмістити після певного блоку, то потрібно затиснути правою кнопкою миші блок «Текст» та перемістити його на потрібне місце сайту.

Для зміни текстового наповнення блоку потрібно перейти в його налаштування (натиснути на іконку зеленого кольору в правому верхньому куті блоку) та замінити вміст потрібних полів. Також в налаштуваннях ви можете зробити інші важливі зміни: замінити фонове зображення, вказати вирівнювання вмісту, змінити колір заголовка та самого тексту і ін.

Інтернет-сервіс OF.ua – це не тільки перевірка домена на зайнятість, а й реєстрація ексклюзивних доменів, створення сайту самому в безкоштовному онлайн-конструкторі. На нашому майданчику ви отримаєте повний пакет послуг для оптимального старту вашого інтернет проекту!

перевірка домену на зайнятість, створення сайту самому

Створення сайту самому за допомогою інтернет-сервісу OF.ua:

Вгору