укр
Доданий блок "Товар/послуга" у наш онлайн-конструктор — перевірка доменного імені, створити сайт візитку безкоштовно
02.06.2019

Більшість сучасних інтернет-майданчиків створюються з метою просування певного товару або послуги. Безліч інтернет-підприємців розглядають всесвітню мережу Інтернет як додаткове джерело продажів та доходу, тому рідко можна зустріти веб-сайт, на якому не зазначено інформацію про товар або послугу.

Для того щоб було зручніше структурувати інформацію про товари та послуги, які будуть реалізовуватися на сайті, в онлайн-конструктор інтернет-сервісу Of.ua був доданий новий блок під назвою «Товар/послуга», який буде структуровано відображати на сайті кілька товарів або послуг.

Щоб додати вищевказаний блок в структуру свого сайту, потрібно за прикладом інших блоків натиснути в редакторі на посилання «Додати блок» та вибрати однойменний блок - «Товар/послуга». Як і всі інші блоки, даний блок має свої певні настройки, завдяки яким можна оформити даний блок на свій розсуд.

Щоб додати товар в даний блок потрібно перейти в настройки блоку та натиснути на кнопку «Додати товар», а після не тільки розмістити зображення товару/послуги, а й заповнити такі поля як назва товару/послуги, вказати опис для даної позиції, а також вказати ціну.

Також хочемо зазначити, що обмеження на розміщення кількості товарів в блоці та розміщення самих таких блоків в нашому конструкторі немає.

Інтернет-сервіс OF.ua - це не тільки перевірка доменного імені на зайнятість і можливість придбати ексклюзивний домен, але і можливість створити сайт візитку безкоштовно в нашому онлайн-конструкторі сайтів!

перевірка доменного імені, створити сайт візитку безкоштовно

Як створити сайт візитку безкоштовно в онлайн-конструкторі OF.ua::

Вгору