укр
З'явилася можливість завантажувати власні фонові зображення для сайту та окремих блоків — перевірити чи вільний домен, як створити свій сайт безкоштовно з телефону
14.08.2019

Можливість втілювати в життя дизайнерські ідеї завжди до душі користувачам онлайн-конструкторів сайтів. Розміщувати власні графічні елементи - це один із способів виділитися з безлічі однотипних сайтів в глобальній мережі Інтернет. А це дуже важливий момент, тому що можливість клієнтів створити саме той сайт, який вони запланували, завжди вітається та підкуповує творців веб-сайтів.

Один з важливих графічних елементів, який формує дизайн сайту - це фонове зображення сайту. А якщо говорити про односторінкові сайти (Landing page), які складаються з безлічі блоків, то кожен блок найчастіше має своє кольорове оформлення. Один з основних моментів при такій структурі сайту - це те, як буде реалізований перехід між окремими блоками сайту, і як це буде виглядати в цілому.

Щоб була можливість нашим клієнтам реалізовувати всі свої дизайнерські ідеї, нашими фахівцями був доданий функціонал, який дає можливість нашим клієнтам як завантажувати фонове зображення сайту, так і завантажувати фонове зображення для кожного блоку окремо. Раніше такої можливості для наших клієнтів не було, і вони вибирали фонове зображення з обмеженої кількості шаблонних варіантів, які були згруповані з багатьох тем. Зараз же ці рамки значно розширені, що дозволяє нашим клієнтам створювати свій власний дизайн.

Інструкція про те, як завантажити свій фон для блоку сайту розміщена на нашому сайті в розділі з корисною інформацією. Даний розділ містить контент, вивчивши який, Ви легко зможете перевірити чи вільний домен, зареєструвати ексклюзивний домен, Ви будете знати, як створити сайт на комп'ютері, і як створити свій сайт безкоштовно з телефону.

перевірити чи вільний домен, як створити свій сайт безкоштовно з телефону

Як завантажити свій фон для блоку сайта в онлайн-конструкторі OF.ua:

Вгору