укр
Інтернет-сервіс OF.ua розробив особистий кабінет для користувачів — домен, конструктор сайтів
08.05.2019

Творці інтернет-сервісів на етапі розробки намагаються розробити такий продукт, який в процесі використання буде максимально зручним. Наша команда дотримується аналогічної думки, тому для всіх користувачів нашого сервісу розроблений зручний індивідуальний кабінет.

Вхід в власний кабінет реалізується з головної сторінки https://of.ua/ - потрібно клікнути в шапці сайту на кнопочку «Увійти». Згодом з'являється сторінка з формою входу, в якій потрібно заповнити 2 поля:

  • У першому полі (E-mail) потрібно прописати адресу електронної пошти, яка була зазначена клієнтом в процесі реєстрації доменного імені.
  • У друге поле (Пароль) потрібно ввести ваш особистий пароль, який був надісланий на вашу електронну пошту, яку ви вказали під час реєстрації домену на нашому ресурсі.

Навігація по особистого кабінету реалізована шляхом перемикання різних вкладок:

  • На вкладці «Замовлення» клієнти можуть бачити статус всіх своїх замовлень, і при бажанні оплатити будь-який з них;
  • На вкладці «Імена для сайтів» зазначено перелік всіх доменів, які були зареєстровані клієнтом. У цій вкладці можна перенаправити свій домен на інший хостинг та провести інші настройки;
  • З вкладки «Сайти» здійснюється перехід в онлайн конструктор сайтів;
  • Вкладка «Рахунки» також покликана інформувати клієнтів про необхідність оплатити послугу.

Особистий кабінет нашого сервісу втілений в життя максимально зрозуміло та зручно. Більш детальну інформацію як користуватися послугами особистого кабінету, завжди можна переглянути в розділі «FAQ» на нашому сайті.

Хочете зареєструвати ексклюзивний домен та використовувати безкоштовний хостинг? Інтернет-сервіс OF.ua покликаний допомогти всім бажаючим реалізувати ці цілі!

домен, конструктор сайтів

Інтернет-сервіс OF.ua - перевірити домен та купити домен:

Вгору