укр
З'явилася можливість додавати код відстеження Google Analytics — перевірити доменне ім'я, створити сайт самому
23.08.2019

Як відомо, щоб оцінити ефективність розвитку вашого веб-сайту, потрібно періодично аналізувати статистику його відвідуваності. Один із сервісів, який вже довгі роки допомагає власникам аналізувати дані про відвідуваність сайту, є Google Analytics.

Google Analytics – це безкоштовний сервіс від Google, який є відмінним помічником для збору статистичних даних, які в свою чергу безпосередньо впливають на рішення, які будуть виконані власниками сайтів для оптимізації просування свого Інтернет ресурсу.

Даний сервіс використовує велика кількість власників веб-сайтів, і користувачі Інтернет-ресурсу OF.ua не є винятком. Для вставки коду відстеження Google Analytics на сайт, який створений на нашому ресурсі, розроблений спеціальний інструмент. Даний інструментарій дозволяє за лічені секунди вставити код відстеження на сайт.

Як вставити код відстеження, дивіться на відео внизу цієї сторінки, або читайте інструкцію, яка розміщена в розділі «FAQ» на нашому сайті.

Розширення функціоналу нашого онлайн-конструктора – це постійний процес, який дозволяє нашим клієнтам отримувати від свого ресурсу максимальну користь, і за лічені хвилини дозволяє не тільки перевірити доменне ім'я, зареєструвати домен, а й створити сайт самому, використовуючи наш зручний онлайн-конструктор.

перевірити доменне ім'я, створити сайт самому

Як вставити код відстеження сайту Google Analytics в онлайн-конструкторі OF.ua:

Вгору