укр
Виділені критерії вдалого доменного імені — реєстрація домену, створити свій сайт з нуля
24.09.2020

Доменне ім'я повинне бути коротким та ясним! Згідно статистики, кожен додатковий символ в доменному імені знижує популярність сайту приблизно в 10-ти кратному розмірі, тому важливо використовувати домен не більше 10 символів. Домени, що складаються з одного слова - вважаються оптимальними, з двох слів - хорошими, домени з трьома словами - середніми, а більше - вже біда).

Домен повинен бути легкий для запам'ятовування! Більшість користувачів не користуються закладками, вони просто запам'ятовують домени потрібних вебсайтів і набирають їх кожен раз, коли хочуть його відвідати.

Домен повинен бути простий в написанні! Варто уникати незвичайних іноземних слів зі складною вимовою і написанням, що може привести до помилці при його введенні.

Домен повинен відповідати сфері діяльності вашого бізнесу.

Наявність релевантних ключових слів в домені в рази збільшує шанси проекту на благополучне ранжування і в пошуковій видачі.

Не використовуйте в доменному імені дефіси і цифри, тому що користувачі часто забувають при наборі вводити цифри або дефіс. Тим більше доменні імена, що містить цифри і розділові знаки, не кращим чином піддаються SEO-просуванню.

Якщо ви підібрали для вашого сайту оптимальне ім'я, але воно зайняте, не біда! На нашому сервісі OF.ua ви завжди зможете зареєструвати ексклюзивні та красиві домени за найнижчою ціною - всього 299 грн/рік!

реєстрація домену, створити свій сайт з нуля

Як безкоштовно створити свій сайт з нуля в онлайн-конструкторі Of.ua:

Вгору