укр
Оплатити наші послуги стало ще простіше — доменне ім'я України, створення сайту
29.05.2019

Частка безготівкових розрахунків щорічно набирає свої оберти, та й можливість оплатити товар або послугу в кілька кліків, не виходячи з дому - це найкомфортніший варіант для покупців. Такий спосіб оплати ще пару десятків років назад був в дивину, але на сьогоднішній день важко собі уявити роботу інтернет-сервісу, який не приймає безготівкові платежі за свої послуги.

Ця теза стосується і послуг нашого сервісу, який з сьогоднішнього дня максимально спрощує можливість оплатити доменне ім'я (Україна) та створення сайту в нашому конструкторі. Наш інтернет-сервіс підключив платіжну систему LiqPay, яка дозволяє сплатити наші послуги за допомогою мобільного телефону (приват 24), інтернету, банківської картки, за допомогою терміналу Приватбанку.

Для оплати наших послуг за допомогою даної системи, потрібно в особистому кабінеті на вкладці «Замовлення» натиснути на кнопку «Оплатити». При натисканні на цю кнопку вас буде перенаправлено безпосередньо в сервіс LiqPay. Далі вам потрібно буде вибрати максимально зручний спосіб оплати наших послуг.

Для оплати наших послуг за допомогою терміналу Приватбанку радимо натиснути на посилання «Інструкція», де наочно розібрані всі кроки, які потрібно здійснити для коректної оплати рахунку через термінал. Щоб оплатити рахунок будь-яким іншим способом, потрібно натиснути на посилання «інший спосіб».

Щоб оплатити доменне ім'я (Україна) та створення сайту в нашому конструкторі, з сьогоднішнього дня користуйтеся платіжним сервісом LiqPay, який допоможе заощадити ваш час та здійснити оплату в кілька кліків.

доменне ім'я України, створення сайту

Як створити сайт безкоштовно в конструкторі сайтів інтернет-сервісу Of.ua:

Вгору