укр
Переваги реєстрації домену в інтернет-сервісі OF.ua — реєстрація домену, створити свій сайт
03.12.2016

Перше, що спадає на думку Інтернет користувачам, які загорілися бажанням створити свій сайт - це те, яким доменним ім'ям його краще назвати. Назва сайту є візитівкою будь-якого Інтернет-ресурсу, і як говорив капітан Врунгель - «Як корабель назвеш, так він і попливе». Тому реєстрація домену є відповідальною справою.

Уточнимо, що таке домен! Домен - це ім'я сайту, зареєстрованого в певній зоні. Домен може складатися з літер (букв), цифр, слів, тире і їх поєднань. Грамотно підібране красиве доменне ім'я робить ваш ресурс легко впізнаваним та таким, що легко запам'ятовується, що надалі позитивно позначається на його відвідуваності. Кожен веб-сайт має унікальний домен, що не зустрічається більше ніде в інтернеті, і створити свій сайт з уже зайнятим ім'ям неможливо.

Але важливо пам'ятати, що домен повинен бути не тільки красивим, але і максимально коротким. Згідно з дослідженнями, найбільш короткі домени з ТОП-50 - в середньому 6-ти символьні. Короткі імена для сайтів подобаються як людям, так і пошуковим системам.

Кількість зареєстрованих доменів в усьому світі вже настільки велика, що в великих доменних зонах вільних та красивих імен вже не залишилося. Тому єдиний варіант зареєструвати ексклюзивний домен - це реєстрація домену в приватних доменних зонах. Цю послугу і надає Інтернет-сервіс OF.ua.

Якщо у вас з'явилося бажання створити свій сайт і Вам потрібна реєстрація домену, то наш Інтернет-сервіс кращий помічник для цих цілей. Поспішайте скористатися нашими послугами, поки найоригінальніші домени ще вільні!

реєстрація домену, створити свій сайт

Створити сайт, інтернет-магазин:

Вгору