укр
У нашому конструкторі з'явилася можливість підключити онлайн-консультанта для сайту — перевірка доменів, конструктор сайтів Україна
06.11.2019

Як відомо, установка онлайн-консультанта на сайт дозволяє його власнику безпосередньо збільшити обсяг онлайн продажів. Онлайн-консультант – це один з інструментаріїв, який допомагає комунікувати з клієнтами сайту. Надаючи корисну інформацію клієнтам в онлайн режимі, ви безсумнівно налаштовуєте потенційних покупців товарів та послуг зробити свій вибір на користь пропозиції, яка відображена на вашому Інтернет-майданчику. Але щоб ефективність онлайн-консультанта була максимальною, запит від клієнтів повинен максимально оперативно оброблятися, і про це не варто забувати.

Наш функціонал з сьогоднішнього дня дозволяє всім бажаючим підключити онлайн-консультанта на свій сайт. Для підключення використовуйте алгоритм дій, який представлений на відео під текстовим матеріалом. Зокрема, в нашому конструкторі є можливість підключити консультанта таких сервісів: Jivosite, SiteHeart, CleverSite. Крім даних консультантів, можна підключити й інші консультанти, але в такому випадку для вставки коду потрібно використовувати інші поля, які допомагають безпосередньо додати код сервісу консультанта в head сайту або в body сайту.

перевірка доменів, конструктор сайтів Україна

Як додати онлайн-консультанта в конструкторі сайтів OF.ua:

Вгору