укр
При реєстрації домену даруємо в подарунок аналогічне ім'я пошти — як перевірити доменне ім'я, створити сайт безкоштовно Україна
06.05.2019

Інтернет-сервіс Of.ua безупинно розширює свої можливості, і вже на сьогоднішній день функціонал нашого сервісу дозволяє як перевірити доменне ім'я на зайнятість, так і зареєструвати ексклюзивний домен в наших приватних доменних зонах.

Останнє нововведення для наших клієнтів зводиться до того, що при реєстрації певного домену, наші клієнти отримують в подарунок аналогічне ім'я електронної пошти. А в подальшому в наших планах запустити в роботу онлайн-конструктор сайтів, який дасть можливість нашим клієнтам створити сайт безкоштовно (Україна).

Останнє нововведення не менш важливе, так як ексклюзивне ім'я електронної пошти дає ряд переваг:

  • Найпопулярніші сервіси не дають можливість зареєструвати ексклюзивний адрес, так як найпривабливіші адреси вже давно зайняті. А мати привабливу і таку адресу, яка легко запам'ятовується - це велика перевага як для великої компанії, так і для приватної особи;
  • Якщо ви плануєте займатися масовим розсиланням електронних листів за допомогою спеціальних сервісів, то використання електронної пошти gmail, ukr.net і ін., з більш високою долею ймовірності призведе до того, що листи вашої розсилки будуть позначені як спам. Використання ж нашої пошти в розсилці мінімізують шанси, що листи, відправлені вами, залишаться непоміченими.

Як бачите, наш інтернет-сервіс безперервно розвивається! Свого часу сервіс OF.ua стартував з того, що давав відповідь на питання - «як перевірити доменне ім'я на зайнятість». На сьогоднішній день - це ресурс з розширеним функціоналом, який незабаром всім нашим клієнтам дасть можливість створити сайт безкоштовно (Україна).

як перевірити доменне ім'я, створити сайт безкоштовно Україна

Як створити сайт безкоштовно в нашому конструкторі (редакторі):

Вгору