укр
Рекомендації по підбору доменного імені від Інтернет-сервісу OF.ua — підбір домену, зареєструвати домен
14.09.2020

Немає нічого більш важливого для початку онлайн-бізнесу, ніж вибір вдалої назви для сайта! При підборі імені сайту важливо не забувати, що не дуже вдала назва домену може мінімізувати користь.

Основні поради як правильно вибрати вдале доменне ім'я:

1. Придумайте унікальне ім'я, без використання назв або частин назв інших брендів. Ваш домен повинен бути максимально унікальним.

2. Чим коротше доменне ім'я, тим краще. Занадто довга назва може звучати привабливо, але в плані запам'ятовування буде явно в програші. Тому і більшість просунутих сайтів в своєму імені містять не більше 9 символів.

3. Ім'я має бути лаконічним, зрозумілим та простим. Саме у такого імені більше шансів для його подальшого запам'ятовування. Не використовуйте складні в написанні слова та враховуйте вік вашої цільової аудиторії.

4. В імені домену важливо конкретизувати вид своєї діяльності. Користувачі, не переходячи на сайт, вже повинні розуміти, що вони знайдуть на веб ресурсі.

5. Якщо ваш бізнес орієнтований на якийсь певний регіон, то вам слід вказати це в домені.

6. Використовуйте цифри в домені, щоб виділити ключові моменти бізнесу. Якщо ваш бізнес працює цілодобово, то вдало буде вказати цифри 24.

У таких випадках сміливо звертайтеся в Інтернет-сервіс https://of.ua/, на якому можна зареєструвати будь-яке гарне ім'я всього за 299 грн. за рік користування, що є найбільш економним варіантом на ринку інтернет послуг!!!

підбір домену, зареєструвати домен

Як скористатися вищезгаданими порадами та зареєструвати домен:

Вгору