укр
У нашому конструкторі додався функціонал, який дозволяє додати ваш сайт в Google Search Console — перевірка доменів, створення сайту
04.12.2019

Один з важливих чинників при створенні власного сайту - це наскільки швидко пошукові роботи пройдуть по вашому сайту та додадуть інформацію про нього в свою базу. Індексація сайту дозволяє сайту бути в переліку пошукової видачі по різним ключових запитах, що в подальшому приводить потенційних клієнтів на ваш веб-ресурс.

Пошукові роботи різних пошукових сервісів мають свій алгоритм індексації сайту, але є мінімальні моменти, які допомагають прискорити процес індексації. При наповненні сайту важливо писати унікальний контент, а також не забувати заповнювати мета-теги: заголовок (title), опис (description), ключовіе слова (keywords). Також бажано максимально оперативно розмістити посилання на створений веб-сайт. Посилання можна розмістити як на сторінках соціальних мереж, а також на форумах та дошках оголошень. Якщо говорити про найпопулярніший пошуковий сервіс Google, то рекомендуємо додати свій сайт в Google Search Console.

Google Search Console - це веб-служба Google, яка дозволяє веб-майстрам перевіряти стан індексації та оптимізувати видимість своїх веб-сайтів, а також додавати адресу вашого сайту на індексацію. Щоб додати ваш сайт в Google Search Console потрібно пройти певний порядок дій, який описаний на сторінці запитань (FAQ) на нашому ресурсі. Користуйтеся цією інструкцією, якщо є необхідність додасть свій сайт в Google Search Console.

перевірка доменів, створення сайту

Як налаштувати мета дані для сайту в онлайн-конструкторі OF.ua:

Вгору