укр
Як розміщувати фото в мережі, щоб вони допомагали вашому бізнесу — створити свій сайт, конструктор сайтів
22.09.2020

🔸 Намагайтеся розміщувати унікальний контент, тому фотографії свого товару краще робити самому, або потрібно користуватися послугами фотографа. Але важливо пам'ятати, що унікальність - це властивість зображення, прив'язана до певного моменту часу і якщо в певний момент ваші фотографії унікальні, то через годину-день-тиждень-місяць вони можуть вже бути не унікальні, так як вони будуть запозичені з вашого ресурсу і розміщені на інших інтернет майданчиках. Але пошукові машини завжди віддають перевагу тим ресурсам, на яких дане зображення з'явилося вперше!

🔹 Захищайте свої фотографії від копіювання іншими користувачами нанесенням на них захисних написів. Рекомендується розміщувати напівпрозорий напис з назвою вашої компанії або адреси вашого сайту.

🔸 Для публікації на сайті потрібно відбирати найкрасивіші, візуально привабливі фотографії найвищої якості!

🔹 Розміщуйте фотографії в будь-якому з таких форматів: JPEG, GIF і PNG.

🔸 Оптимізуйте фотографії за розміром. Чим більше розмір картинок, тим довше буде завантажуватися сайт, і тим повільніше буде працювати сайт. Тому мінімізуйте розмір фотографій під оптимальний розмір! Потрібний вам розмір зображень визначається індивідуально, з урахуванням дизайну сайту або його шаблону.

🔹 Перед завантаженням фотографій на сайт важливо для кожної фотографії присвоїти ім'я латинськими символами з використанням ключових слів, що також впливає на пошукову оптимізацію і просування.

🔸 Тестуйте кількість фотографій на одній сторінці. Чим більше на сторінці зображень, тим більше буде час її завантаження. Але, з іншого боку добре підібрана колекція фотографій, найбільш повно розкриває ті чи інші особливості вашої компанії, і здатна принести набагато більше користі!

створити свій сайт, конструктор сайтів

Як створити фотогалерею в онлайн-конструкторі OF.ua:

Вгору