укр
У нашому конструкторі з'явилася можливість завантажувати та використовувати свої зображення для наповнення сайту — створення сайту, домени Україна
19.11.2019

При наповненні власного сайту важливо мати свободу дій і можливість реалізувати всі свої задуми для створення оптимального веб-сайту. Для досягнення цієї мети важливо щоб конструктор сайтів надавав максимальні можливості користувачеві використовувати потрібний інструментарій.

Онлайн-конструктор сайтів OF.ua постійно розширює свій функціонал, щоб успішно конкурувати з іншими сервісами і по праву бути одним з лідерів в даному сегменті.

Сьогодні ми надаємо на загальний огляд наше чергове нововведення, яке полягає в тому, що відтепер при наповненні сайту наші клієнти можуть завантажувати, зберігати і використовувати свої зображення.

Для того щоб завантажувати та зберігати зображення для подальшого їх використання, потрібно в редакторі сайту увійти в налаштування блоку (в якому є редактор тексту) і натиснути на кнопку «Вставити/редагувати зображення», і біля поля «Джерело» натиснути на кнопку із зображенням папки з лупою. Далі відкриється файловий менеджер, в якому можна створювати окремі папки і завантажувати в них потрібні зображення. Надалі при необхідності використовувати раніше завантажені зображення, переходьте в менеджер файлів вищевказаним способом.

створення сайту, домени Україна

Як зареєструвати домен для подальшого створення сайту:

Вгору