укр
Адаптивність та кроссбраузерність сайтів, створених в онлайн-конструкторі OF.ua — створення сайту, сайт безкоштовно
15.09.2020

На нашому інтернет-сервісі https://of.ua/ всі бажаючі не тільки зможуть зареєструвати ексклюзивне доменне ім'я, але і отримати можливість абсолютно безкоштовно створити сайт в максимально простому та зручному онлайн-конструкторі!

Всі сайти, створені в нашому сервісі, автоматично успадковують такі важливі можливості для сайту як АДАПТИВНІСТЬ та КРОСБРАУЗЕРНІСТЬ!!!

Адаптивність - це здатність сайту коректно відображатися на екранах різноманітних пристроїв (комп'ютери, планшети, смартфони, сучасні телевізори і т.д.). Під коректністю відображення мається на увазі відсутність розривів верстування, графічних елементів, функціонування всього функціоналу сайту. Дана особливість не тільки дозволяє збільшити кількість одержуваного трафіку за рахунок власників мобільних пристроїв, але і істотно сприяє його просуванню в пошукових системах.

Кросбраузерність - це здатність сайту коректно відображатися у всіх популярних серед інтернет-користувачів браузерах (Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Safari, Internet Explorer і т.д.). Кросбраузерність є дуже важливим критерієм для сайту, який просувається методами SEO, оскільки ця властивість безпосередньо впливає на поведінкові фактори відвідувачів.

створення сайту, сайт безкоштовно

Як створити адаптивний та кросбраузерний сайт в онлайн-конструкторі OF.ua:

Вгору