укр
Доданий блок "Карта" у наш онлайн-конструктор — покупка домену, створити сайт безкоштовно за 5 хвилин
06.08.2019

Постійний розвиток функціоналу – це запорука того, що ваш ресурс буде крокувати нога в ногу та задовольняти максимальну кількість бажань ваших клієнтів. Це один з головних наших постулатів, який допомагає нашим фахівцям робити такий ресурс, на якому купівля домену та процес створення сайту постійно спрощується. Ми докладаємо максимальних зусиль, щоб наші клієнти могли створити сайт безкоштовно за 5 хвилин, і які б приносили максимальну користь.

Як відомо одне з головних завдань веб-сайту – це залучення додаткових клієнтів, які в ідеалі принесуть власникові ще більше прибутку у вигляді підвищення рівня продажів товарів або послуг. А один з моментів, який безпосередньо впливає на рівень продажів та довіру клієнтів – це детальна інформація про компанію або приватну особу. Обов'язково потрібно вказувати контактну інформацію на своєму сайті, а візуалізувати своє місце розташування краще за допомогою такого популярного інструментарію як карта.

Щоб спростити процес розміщення карти на сайті, нашими фахівцями і розроблений новий блок для нашого онлайн-конструктору, який називається «Карта». Функціонал даного блоку досить простий. Додаєте даний блок на свій сайт, відкриваєте настройки блоку, в поле «Код Google map» вставляєте заздалегідь згенерований код карти Google. Змінюючи параметри в коді карти width (ширина) та height (висота), можна відповідно змінити розміри карти на вашому сайті.

покупка домену, створити сайт безкоштовно за 5 хвилин

Як безкоштовно створити сайт за 5 хвилин в онлайн-конструкторі OF.ua:

Вгору