укр
На нашому сайті був доданий розділ FAQ з докладними інструкціями — перевірити доменне ім'я, створення сайту з нуля
02.09.2019

Послуги нашого інтернет-сервісу спрямовані на те, щоб у всіх клієнтів в процесі використання наших послуг, не виникало великих ускладнень та труднощів. Для цієї мети перед нашим технічним відділом поставлена задача зробити такий продукт, використовувати який буде максимально просто та зрозуміло клієнтам з різним багажем знань в сфері створення сайтів.

Але так як більшість наших клієнтів мають статус новачків, то у них в процесі використання нашого ресурсу можуть виникати різного роду питання. Наприклад, як перевірити доменне ім'я на зайнятість, як зареєструвати домен на нашому сервісі, які кроки потрібно по черзі здійснювати в конкретних ситуаціях, щоб створення сайту з нуля було виконано безпомилково та максимально ефективно.

Відповіді ж на більшість цих моментів ми представили у вигляді текстових інструкцій на нашому сайті (дивитися розділ «FAQ»). Для більшості відповідей також є відеоматеріали, які допомагають краще сприйняти інформацію та повторити послідовність дій.

Розділ «FAQ» вміщує в себе дуже велику кількість корисної інформації, і в обов'язковому порядку рекомендується до вивчення. Витративши невелику кількість часу на перегляд даного матеріалу, ви значно заощадите особистий час, та зможете безпомилково наповнити свій веб-сайт в нашому онлайн-конструкторі.

Всі нововведення в нашому конструкторі майже завжди супроводжуються докладною інструкцією, тому наші клієнти завжди знають де знайти детальну інформацію про використання нашого нового інструментарію.

перевірити доменне ім'я, створення сайту з нуля

Інтернет-сервіс OF.ua - перевірити доменне ім'я, створення сайту з нуля:

Вгору