укр
З'явилася можливість зробити перенаправлення з зареєстрованого домену на інший хостинг — домен купити, створити свій сайт безкоштовно та швидко
11.07.2019

Як відомо в нашому онлайн-конструкторі створити свій сайт безкоштовно та швидко можна в форматі односторінкового сайту (Landing Page). Але іноді така структура веб-сайту може не підходити.

Причин, за якими наш онлайн-конструктор може не підходити декілька:

  • Формат односторінкового сайту не підходить для реалізації дуже великої кількості груп товарів. В такому випадку оптимальним варіантом є розробка інтернет-магазину, структура якого буде представлена у вигляді безлічі категорій, розділів та підрозділів.
  • Якщо ви хочете, щоб ваш сайт мав більш широкий функціонал ніж представлено в нашому конструкторі, то для вас оптимальним буде створити сайт на платформі, яка надає можливість легко розширювати функціонал та додавати різні компоненти/модулі.
  • Також якщо ви самі написали свій власний сайт, то інтегрувати його в наш конструктор немає можливості.

Також ми розуміємо, що у багатьох, хто створив сайт в нашому онлайн-конструкторі, незабаром може з'явиться бажання створити сайт на іншій платформі, тому з сьогоднішнього дня для вищевказаних ситуацій є оптимальний вихід! В особистому кабінеті кожного користувача з'явилася можливість зробити перенаправлення з зареєстрованого домену на нашій платформі на інший хостинг. Іншими словами, ви можете розробити сайт на максимально зручній для себе платформі, розмістити його на будь-якому хостингу та зробити перенаправлення на нього з вашого домену.

Детальна інструкція як в особистому кабінеті OF.ua перенаправити доменне ім'я на інший хостинг, розміщена в нашому розділі поширених запитань «FAQ». Інструкція подана у вигляді текстового матеріалу, який представлений у вигляді почергових кроків, а також у вигляді відеоматеріалу, на якому можна побачити весь процес налаштування перенаправлення домену.

домен купити, створити свій сайт безкоштовно та швидко

Як в особистому кабінеті інтернет-сервісу of.ua перенаправити доменне ім'я на інший хостинг:

Вгору