укр
Структура успішного односторінкового сайту (landing page) — створити сайт візитку безкоштовно, пошук домену
29.09.2020

🔹 Шапка (блок першої зони) - як правило в цьому блоці повинен знаходяться логотип, назва компанії, підзаголовок або гасло, які коротко та ємко передають суть і вигоду вашого бізнесу або пропозиції. Даний блок містить ключову інформацію для користувача сайту.

🔸 Блок-характеристики продукту - в цьому блоці повинні бути розписані всі характеристики вашого товару або послуги.

🔹 Текстовий блок - він же блок для різного типу контенту: від функціоналу вашої пропозиції до відгуків.

🔸 Блок-гарантії - найкраще розташовувати даний блок після блоку з вартістю продукту. Даний блок демонструє переваги сервісу саме вашої компанії.

🔹 Процес роботи / етапи роботи - цей блок потрібен тільки в тому випадку, коли у вас складний процес взаємодії або ви хочете показати об'ємність всіх виконуваних робіт.

🔸 Галерея продукції або послуги - один з найважливіших блоків, так як завдяки йому, клієнти можуть візуально побачити продукт вашої компанії.

🔹 Блок про досягнення / переваги - особливо важливий для бізнесу у висококонкурентній ніші. Перерахування досягнень або переваг повинні спонукати клієнта вибрати саме послуги і товар вашої компанії серед численних конкурентів.

🔸 FAQ (питання які часто задаються) - якщо вам часто задають однакові питання, то краще дати відповідь на них в цьому блоці, що значно заощадить ваш час та час потенційних клієнтів.

🔹 Блок з логотипами клієнтів - розміщуючи логотипи відомих клієнтів, з якими ви співпрацюєте або яким надавали послуги, то ви безсумнівно підвищуєте довіру відвідувачів.

🔸 Карта - дуже важливий блок, так як важливо не тільки описати роботу вашої компанії, але і показати клієнту де ви перебуваєте, особливо якщо місце розташування вашої компанії грає важливу роль.

🔹 Футер (підвал сайту) - важливий функціональний елемент без якого сайт вважається не завершеним. У цей блок часто поміщають посилання на профілі в соцмережах та іншу контактну інформацію.

❗ Використовувати неодмінно всі ці блоки в одному лендінзі далеко не обов'язкова умова! Експериментуйте самостійно!

створити сайт візитку безкоштовно, пошук домену

Як додати новий блок в онлайн-конструкторі Of.ua:

Вгору