укр
Інтернет-сервіс OF.ua запустив в роботу онлайн-конструктор для створення сайтів — купити домен, створити свій сайт з нуля
14.05.2019

У нинішній час щоб створити свій сайт з нуля, не обов'язково володіти поглибленими навиками в сайтобудуванні і тим більше знати мови програмування! На допомогу середньостатистичним користувачам персональних комп'ютерів та інших гаджетів прийшли відмінні помічники - онлайн-конструктори для створення веб сайтів. І якщо раніше за використання такого інструменту потрібно було платити чималі гроші, то зараз експлуатація подібних ресурсів на загальнодоступному рівні.

Наша компанія також крокує в ногу з часом та постійно розширює пакет послуг. Наш технічний відділ розробив онлайн-конструктор для створення веб-сайтів, яким при бажанні зможуть скористатися абсолютно всі наші клієнти. І тепер всі ті, хто вирішить у нас зареєструвати та купити домен, автоматично отримають можливість створити свій сайт з нуля в нашому онлайн-конструкторі!

Запуск такого інструменту як онлайн-конструктор - це дуже вдале рішення, яке спрощує життя нашим клієнтам. Тепер не потрібно думати на якій платформі створювати свій сайт з нуля і на якому хостингу його розміщувати. Все це можна робити на одному Інтернет майданчику в декілька кліків.

І це не остання відмінна новина від нас на сьогоднішній день! Ми вирішили надавати можливість нашим клієнтам користуватися онлайн-конструктор на безкоштовній основі!

Підсумовуючи можна зробити висновок, що з сьогоднішнього дня Інтернет-сервіс OF.ua став таким сервісом, на якому можна не тільки купити домен, але і створити свій сайт з нуля за лічені години та абсолютно безкоштовно!

купити домен, створити свій сайт з нуля

Як створити свій сайт з нуля в нашому онлайн-конструкторі безкоштовно:

Вгору